Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

ΑΓΓΕΛΟΙ 4: Η ΕΚΣΤΑΣΗ ΛΟΡΕΝ ΚΕΪΤ


Ο ουρανός έχει μαυρίσει από φτερά…
Όπως η άμμος κυλάει στην κλεψύδρα, έτσι και ο χρόνος τρέχει για τη Λους και τον Ντάνιελ. Για να εμποδίσουν τον Λούσιφερ να διαγράψει το παρελθόν, πρέπει να βρουν το μέρος στη Γη όπου έπεσαν οι άγγελοι.
Σκοτεινές δυνάμεις τους κυνηγούν και ο Ντάνιελ δεν ξέρει αν μπορεί πια να ζει για να χάνει τη Λους ξανά και ξανά. Στην επική μάχη που θα δοθεί θα χαθούν ζωές, θα γίνουν μεγάλες θυσίες και θα καταστραφούν καρδιές.
Και ξαφνικά η Λους ξέρει τι πρέπει να συμβεί. Διότι η μοίρα της ήταν συνδεδεμένη με κάποιον άλλο και όχι τον Ντάνιελ. Η κατάρα αφορά αυτήν – και την αγάπη που η ίδια παραμέρισε. Η επιλογή που θα κάνει τώρα είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία.
Ποιος θα κερδίσει τη Λους;  
Το τέταρτο και τελευταίο μέρος της σειράς ΑΓΓΕΛΟΙ. Ο Παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει.

Κριτικές

Ειλικρινά είναι ένα ονειρικό βιβλίο. Το τελείωσα μέσα σε δύο μέρες και εντυπωσιάστηκα. Μακάρι να έβγαιναν πολλά τέτοια βιβλία!

Ένα βιβλίο που έχει χαραχτεί στην καρδιά μου. Ένα από τα καλύτερα ερωτικά βιβλία που έχω διαβάσει. Αυτή η σειρά είναι μοναδική. Στεναχωριέμαι και μόνο που τελείωσε περιμένω να δώ αν θα βγεί σε ταινία πως και πως!

Αναμφισβήτητα το καλύτερο βιβλίο της σείρας με πολλή περισσότερη δράση και ανατροπές!!

Εκστατικό βιβλίο! Το διάβασα σε μια μέρα είναι πραγματικά υπέροχο με τρομερές ανατροπές! Το έχω διαβάσει ήδη δεύτερη φορά και δεν αποκλείεται να ξαναπιάσω την σειρά από την αρχή! Το συστήνω ανεπιφύλαχτα!

Πραγματικά αυτή η σειρά με μάγεψε. Δεν είμαι ο χαρακτήρας που διαβάζει πάρα πολλά βιβλία αλλά από την πρώτη στιγμή που είδα το βιβλίο αυτό και την υπόθεση κάτι με ώθησε στο να το αγοράσω. Ειλικρινά είναι το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ!!! Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω. Το 4ο βιβλίο της σειράς κατά την γνώμη μου ίσως να ήταν και το καλύτερο γιατί όσο περισσότερο διάβαζες τόσο περισσότερο μαγευόσουν. Εγώ προσωπικά θεωρώ πως η Λορέν Κέιτ γράφει υπέροχα και ειδικά σε αυτό το βιβλίο οι περιγραφές είναι καταπληκτικές, μακάρι αυτή η ιστορία να μην τελείωνε ποτέ . Ήταν καταπληκτικό.

Μπορώ να πω ότι αυτό και το πρώτο βιβλίο της σειράς ήταν τα καλύτερα! Βέβαια πρέπει να τονίσω ότι σε αυτό υπήρχε πάρα πολύ το στοιχείο της δράσης που το ξεχωρίζει από την υπόλοιπη σειρά.

Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία της σειράς ΑΓΓΕΛΟΙ και ειλικρινά είναι υπέροχα. Γενικά έχει τον τρόπο να σε μαγεύει. Από τις πρώτες σελίδες σε βάζει στην ιστορία. Ειλικρινά είναι σαν να την βλέπεις από μέσα, σαν να είσαι κι εσύ εκεί μαζί με όλους τους ήρωες! Είναι η αγαπημένη μου συγγραφέας και ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ τα αγαπημένα μου βιβλία. Ελπίζω να κυκλοφορήσουν κι άλλα βιβλία της ίδιας συγγραφέας που να είναι εξίσου super!

Δεν υπάρχουν λόγια! Το βιβλίο ήταν υπέροχο! Το τέλος ήταν κάτι απρόβλεπτο και πολύ συγκινητικό. Πραγματικά σε κάνει να δακρύσεις και ο τρόπος γραφής της Λόρεν Κέιτ είναι απίστευτος! Το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει, αξίζει σίγουρα μια θέση στην βιβλιοθήκη σας!

Προσωπική γνώμη
Το βιβλίο το διάβασα σε μία μέρα και πραγματικά σου κόβει την ανάσα! Θες να διαβάσεις χωρίς τελειωμό με αποτέλεσμα να μη κουνιέσαι για ώρες! Προσωπικά,αυτή είναι μία από τις λίγες αγαπημένες μου σειρές και τη συστήνω ανεπυφίλακτα! Σε αποζημιώνει στο τέλος απαντώντας βομβαρδιστικά σε ερωτήματα από όλα τα βιβλία και σε φτάνει σε σημείο εθισμού στο διάβασμά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου